Appleweetjes

Is dit de nieuwe iPhone XR 2019?

Er zijn de laatste tijd al veel geruchten over de iPhone XR 2019 opgedoken. Zo weten we dat deze 2 camera’s aan de achterkant gaat krijgen in plaats van één zoals op dit moment. Het design zal niet veranderen. De iPhone XR 2019 blijft een 6,1 inch toestel.

Naar verluidt verkrijgt de opvolger wel verbeterde antennes. In plaats van een 2×2 MIMO setup zal de nieuwe iPhone XR een 4×4 MIMO setup krijgen. MIMO staat voor Multiple Input Multiple Output. Deze techniek laat toe om met meerdere antennes de datastroom te verzenden of te ontvangen. Door deze techniek slim toe te passen verhoog je de algemene internetsnelheid.

Wie had gehoopt op een sterk verbeterde batterij moeten we teleurstellen. De batterij zou met maximum 5% toenemen.

Apple is van plan om de camera aan de voorkant serieus te verbeteren. In plaats van een 7 megapixel camera zou Apple opteren voor een 12 megapixel. De verbeterde camera’s moeten één van de verkoopargumenten voor de nieuwe iPhone worden.

Met al deze geruchten ging OnLeaks aan het werk en ontwikkelde enkele nieuwe renders. Of deze renders effectief de nieuwe iPhone XR tonen is nog afwachten. Eind dit jaar stelt Apple officieel de nieuwe iPhones voor en pas dan zijn we zeker van het ontwerp.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer