Appleweetjes

Nieuwe AirPods 2 verkoopt bijzonder goed

De nieuwe AirPods 2 die Apple vorige maand heeft gelanceerd vliegen als warme broodjes over de toonbank. Om aan de hoge vraag te kunnen voldoen gaat één van de toeleveranciers de productie van flex rigid printplaten tot zeker in het begin van 2020 verhogen.

Een flex rigid printplaat is een printplaat welke bestaat uit gedeeltes die buigbaar en flexibel zijn. Hiermee zijn deze uitermate geschikt voor in het kleine ontwerp van de AirPods. Unitech Printed Circuit Board zal de productie van deze printplaten met bijna 30% verhogen.

PCB AirPods 2

De nieuwe AirPods 2 zijn voorzien van een compleet nieuwe chip, namelijk de H1. Met deze chip wordt het overschakelen naar diverse apparaten zoals de Mac, iPad, iPhone of Apple Watch sneller gerealiseerd. 

Apple heeft de gesprekstijd van de nieuwe AirPods met een uurtje verlengd naar drie uur. De luistertijden zijn hetzelfde als de AirPods van de eerste generatie, namelijk 5 uur. Ook de geluidskwaliteit is hetzelfde gebleven als voorheen. Verder zijn de AirPods 2 voorzien van Bluetooth 5.0 wat het bereik moet vergroten. Je kan de AirPods 2 samen met een draadloze oplaadcase kopen.

Volgens enkele geruchten werkt Apple momenteel aan twee nieuwe nieuwe AirPods modellen. Eén van die modellen zou een compleet nieuw ontwerp krijgen samen met ruisonderdrukking.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer