Appleweetjes

Nieuwe promotie van Apple is opnieuw niet voor ons

Apple is gestart met een nieuwe promotie. Wanneer je rechtstreeks geld toevoegt aan je Apple ID voor aankopen in de App Store, iTunes Store of voor je iCloud dan krijg je van Apple 10% extra bonuskrediet. De promotie loopt nog tot en met 10 mei.

Je kan geld toevoegen aan je Apple ID door naar Instellingen te gaan op je iPhone en vervolgens helemaal bovenaan op je Apple ID te tikken. Maak dan de keuze iTunes en App Store en tik daarna opnieuw op je Apple ID. Nadien verkrijg je de mogelijkheid Verhoog Apple ID-saldo.

Maar vooraleer je meteen van start gaat moeten we melden dat deze promotie jammer genoeg niet telt voor België en Nederland.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Apple een dergelijke promotie start. In maart was er een soortgelijke promotie. Ook toen kwam België en Nederland niet in aanmerking.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer