Appleweetjes

TomTom lanceert binnenkort TomTom Navigation

TomTom is nog steeds een populaire navigatie app. Binnenkort komen er enkele vernieuwingen. Eerst en vooral krijgt de app een nieuwe naam: TomTom GO Mobile wordt TomTom Navigation.

Een andere vernieuwing is het feit dat je kaarten op kleinere regio’s kan downloaden. Je kan dus kaarten downloaden voor bepaalde landen of zelfs kleinere regio’s. Kaarten zullen wekelijks wordt bijgewerkt waarbij het niet nodig is om deze volledig opnieuw te downloaden. Enkel de wijzigingen zullen bijgewerkt worden.

De app heeft een vernieuwde rijbaanassistentie gekregen. Van zodra je bij een afslag komt gaat de kaart inzoomen zodat je duidelijker kan zien hoe je route verloopt.

Naast deze verbeteringen zijn de abonnementen volledig vernieuwd. Je kan nu kiezen uit drie soorten. Een maandelijks abonnement voor 1,99 euro, één per kwartaal voor 4,99 euro of een halfjaarlijks voor 8,99 euro.

Met iOS 12 kunnen ontwikkelaars van navigatie applicaties hun app voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay. TomTom gaat deze functie met de nieuwe app eindelijk ondersteunen.

Een exacte datum van lancering voor TomTom Navigation kon TomTom nog niet meedelen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer