Appleweetjes

Case render voor iPhone 11 duikt op

Case fabrikanten bereiden zich graag voor op de komst van de nieuwe iPhone. Op die manier kunnen ze op de lanceringsdag al beginnen met de verkoop van hun hoesjes. Nu al is er een case render opgedoken. Deze is ontwikkelt aan de hand van diverse geruchten over het nieuwe ontwerp van de iPhone.

De render is verschenen op Slashleaks en toont een transparante case. Naar alle verwachting zal de opvolger van iPhone XS en iPhone XS Max aan de achterzijde een drievoudige camerasysteem in een driehoekige configuratie gaan krijgen. Eerder was er al een mal opgedoken zodat case ontwerpers aan de slag konden.

iPhone 11 hoesje concept

De opvolger van de iPhone XS krijgt naar alle waarschijnlijkheid een nieuw en uniek ontwerp van de glazen achterkant. Het achterpaneel zou uit één stuk glas bestaan dat zelfs de camerabult bedekt. Gisteren verscheen er ook een nieuw ontwerp over hoe de nieuwe iPhone XR eruit zou zien.

Eind dit jaar stelt Apple officieel de nieuwe iPhones voor en pas dan zijn we zeker van het ontwerp en de naam.

iPhone 11 hoesje concept
iPhone 11 hoesje concept

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer