Appleweetjes

Nieuwe dronebeelden tonen Apple Park Campus in volle glorie

Het is al een tijdje geleden dat we dronebeelden van het Apple Park Campus hebben gezien. Tijdens de opbouw maakten diverse dronepiloten zoals Duncan Sinfield schitterende beelden zodat we de progressie hiervan konden opvolgen.

Maar de laatste maanden verschenen hiervan geen nieuwe dronebeelden. Apple ontmoedigt drone piloten met borden zoals ‘No drone zone’. Er is zelfs een beveiligingsfirma ingehuurd om drones te beperken. Officieel is het nog niet verboden om over de Apple Park Campus te vliegen en daar maakte Duncan Sinfield gretig gebruik van.

Hij vloog met zijn drone opnieuw over de Apple Park Campus. De campus is nu volledig afgewerkt. Dankzij de hevige regenval van de voorbije maanden kan je het groene landschap in de campus uitstekend bewonderen.

Wat opvalt in de video is dat er een regenboog podium staat op het binnenterrein. Het gaat hier vermoedelijk over een aanstaand concert dat speciaal voor de medewerkers van Apple is. Dergelijke concerten geeft Apple wel vaker. Vorig jaar gaf Ziggy Marley daar nog een optrede in het kader van ‘De dag van de Aarde’ op 20 april. Dit jaar is het bezoekerscentrum van Apple Park uitzonderlijk gesloten op vrijdag 17 mei. Dat kan wel eens de dag zijn dat het nieuwe concert zal plaatsvinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer