Appleweetjes

Originele Apple iPod staat te koop op eBay

Als je nog nooit een Apple iPod in je bezit hebt gehad dan is dit jouw kans. Op eBay staat namelijk een zeer zeldzame originele iPod te koop. De iPod zit in een ongeopende originele verpakking wat bijzonder uniek is na al die jaren.

Steve Jobs toonde de iPod op 23 oktober 2001 tijdens een Apple Keynote. De iPod is uitgerust met een harde schijf van 5 GB. Jobs gebruikte de slogan ‘1000 songs in your pocket’ om duidelijk te maken waartoe deze nieuwe mediaspeler in staat was.

Ondanks de hoge prijs van 450 euro was de iPod een enorm succes. Al snel na de lancering werden nieuwe modellen aangekondigd met een grotere capaciteit.

Wens je een originele iPod nog aan te schaffen dan is het nu je kans. Maar goedkoop zal het zeker niet zijn. Momenteel is de vraagprijs 19.995 dollar. Als je denkt dat die prijs veel te hoog is dan moet je weten dat in 2014 eenzelfde soort iPod is verkocht op eBay voor 20.000 dollar.

Bieden kan op eBay.

Originel iPod verpakking
Originele iPod

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer