Appleweetjes

Orange België viert feest en geeft klanten 3GB mobiele data

Het is feest bij Orange België. Drie jaar geleden werd het merk Orange in België gelanceerd. Het bedrijf is voornamelijk bekend met zijn Love formule. De dag van vandaag heeft Orange zo’n 200.000 klanten met dat aanbod.

Orange is één van de drie Belgische telecomaanbieders met een eigen netwerk. Als cadeau voor hun driejarig bestaan geeft Orange aan alle residentiële postpaid- en prepaidklanten van hun 3GB mobiele data extra. Daarmee kunnen hun klanten nog meer video’s bekijken en nog meer muziek beluisteren.

Klanten die het cadeau in ontvangst willen nemen hoeven de 3GB alleen maar te accepteren in de app My Orange of in de Klantenzone op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer