Appleweetjes

Apple zet batterijprestaties van iPhone XR in de kijker

Apple heeft in een nieuwe advertentie de goede batterijprestaties van de iPhone XR in de kijker gezet. Momenteel heeft de iPhone XR de langste accuduur van alle iPhones die op de markt zijn.

De capaciteit van de batterij is 2942mAh. Voor iPhones is dit ongeveer een normale grootte. Wanneer je dit vergelijkt met Android toestellen dan is de capaciteit ondergemiddeld. Maar door de energiezuinigheid van de A12 processor gecombineerd met een energiezuinige LCD scherm verkrijg je een extra lange accuduur. Het is zelfs zo dat de iPhone XR behoort tot de smartphones met de beste accuduur.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer