Appleweetjes

Twee nieuwe kleuren voor opvolger iPhone XR

De iPhone XR is momenteel verkrijgbaar in zes kleuren: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood (Product RED). De opvolger van de iPhone XR gaat dit jaar ook beschikbaar zijn in zes kleuren. Maar volgens Macotakara zullen er twee kleuren gewijzigd worden.

Volgens de Japanse site zal de opvolger van de iPhone XR ook verkrijgbaar zijn in een groene en lavendel kleur. Deze twee nieuwe kleuren zullen de huidige koraal en blauwe kleur gaan vervangen. De andere kleuren blijven behouden.

Macotakara heeft ondertussen ook al een goed idee over de siliconenhoesjes die Apple voor de opvolger van de iPhone XS en iPhone XS Max gaat uitbrengen. Deze zullen verkrijgbaar zijn in wit, zwart, rood (Product RED) en tinten die vergelijkbaar gaan zijn met de huidige munt en zachtgele kleur.

De iPhone XR was de eerste iPhone sinds de iPhone 5C die beschikbaar was in diverse kleuren. Er wordt verwacht dat de opvolger van de iPhone XR een A13 processor gaat krijgen. De camera aan de achterkant zal dubbel worden uitgevoerd.

Rond september gaat Apple de nieuwe iPhones voorstellen.

Kleuren opvolger iPhone XR

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer