Appleweetjes

Alles wijst erop dat we het ontwerp van de 2019 iPhones kennen

Voor sommige die nog twijfelen. Alles wijst erop dat we ondertussen het ontwerp van de 2019 iPhones kennen. Keer op keer komen er geruchten met hetzelfde ontwerp. Je kan vooral de nieuwe iPhones herkennen aan de vierkante uitvoering van het camerasysteem op de achterkant.

Mark Gurman toont deze keer een foto van een mal voor elke iPhone dat Apple binnenkort zal lanceren. Zulke mallen worden vooral door case ontwerpers gebruikt. Dankzij een mal kunnen ontwerpers perfect de afmetingen, dikte en plaatsing van de camera’s, luidsprekers,… opmeten. Hiermee kunnen ze aan de slag om een perfect aansluitende case te ontwerpen. Eerder dook er al een soortgelijke mal op.

Mallen van 2019 iPhones

Op de foto hierboven zie je rechts de opvolger van de iPhone XS Max. Links staat de opvolger van de iPhone XS en in het midden staat de komende iPhone XR. Elke nieuwe iPhone krijgt een vierkante camerabult. Zelfs de opvolger van de iPhone XR dat maar 2 cameralenzen krijgt zal voorzien worden van een vierkante camerabult. Op deze manier zijn de nieuwe iPhones wel meteen herkenbaar.

Voor de derde camera op de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max zou Apple een super groothoeklens van 12 megapixel gebruiken. De verbeteringen in de camera’s zullen leiden tot meer gedetailleerde foto’s en een breder zoombereik.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer