Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.3, tvOS 12.3 en watchOS 5.2.1

Apple heeft zonet updates voor iOS, watchOS en tvOS gelanceerd.

iOS 12.3

Voor iOS 12.3 is de belangrijkste vernieuwing dat de TV app nu beschikbaar is in België en Nederland. Verder is er opgemerkt dat de transacties gerealiseerd door Apple Pay in de Wallet app veel duidelijker zijn dan daarvoor.

watchOS 5.2.1

watchOS 5.2.1 lost een probleem op met de ‘Verkenner’ Wijzerplaat. Sinds watchOS 5.2 is het met deze wijzerplaat niet meer mogelijk om rondom de wijzerplaat de cijfer voor uren en minuten weer te geven. De ‘Verkenner’ wijzerplaat is een exclusieve wijzerplaat voor de Apple Watch met cellular mogelijkheden.

De ECG functie van de Apple Watch wordt uitgebreid naar extra landen zoals Polen, Slowakije, Tsjechië, Kroatië en Ijsland.

tvOS 12.3

Ook tvOS krijgt een update. Deze is vooral gebaseerd om de TV app beschikbaar beschikbaar te stellen voor België en Nederland.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer