Appleweetjes

Apple lanceert macOS Mojave 10.14.5

Apple heeft macOS Mojave 10.14.5 gelanceerd. 

Deze update is vooral gebaseerd om de stabiliteit en de prestaties van het systeem te verbeteren.

Bijkomend verscherpt macOS 10.14.5 de eisen van Mac applicaties. Zo zullen alle nieuwe applicaties bij Apple gecertificeerd moeten zijn. Indien dit niet het geval is zal Gatekeeper een foutmelding weergeven en de applicatie niet opstarten tenzij je de beveiligingsinstellingen van je Mac verlaagd.

Om deze update te installeren ga je naar Systeemvoorkeuren – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer