Appleweetjes

Apple actief op zoek naar game ontwikkelaars voor Apple Arcade

Apple zet zich volledig in voor een uitstekende game ervaring met Apple Arcade. Dat is een nieuwe dienst die in het najaar van dit jaar van start gaat. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot diverse games.

Om ervoor te zorgen dat er zo’n breed mogelijk aanbod met kwalitatief goede games beschikbaar gaat zijn investeert Apple mee in de ontwikkeling van games. Volgens de Financial Times heeft Apple al meer dan 500 miljoen dollar geïnvesteerd aan meer dan 100 games. 

Maar daar blijft het niet bij. Apple is actief op zoek naar game ontwikkelaars om mee te doen met dit project. Zo krijgen diverse ontwikkelaars een mail van Apple om hen te overhalen hun games beschikbaar te stellen voor Apple Arcade.

In maart introduceerden we Apple Arcade, ‘s werelds eerste game-abonnementsdienst voor mobiel, desktop en de huiskamer. We werken nauw samen met enkele van de meest innovatieve game-ontwikkelaars ter wereld om hun games tot leven te brengen in de Apple Arcade. Als je werkt aan een baanbrekend, nog niet uitgebracht spel en je wilt graag in aanmerking komen voor Apple Arcade, dan horen we dat graag van je.

Games die worden aangeboden via Apple Arcade zullen niet beschikbaar zijn buiten deze abonnementsformule. Daarom dat Apple vooral op zoek is naar nog niet uitgebrachte games.

Ontwikkelaars die gebruik maken van deze abonnementsformule worden betaald op basis van de tijd die gebruikers besteden aan het spelen van hun game.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer