Appleweetjes

Heb je de vernieuwde Pride wijzerplaten al ontdekt?

Apple heeft in watchOS 5.2.1 de Pride wijzerplaten wat aangepast. Vorig jaar introduceerde Apple voor het eerste een Pride wijzerplaat. Deze wijzerplaat paste perfect bij de regenboog Apple Watch band. Apple lanceerde dat bandje oorspronkelijk voor hun medewerkers die meeliepen met de Pride Parade in San Francisco.

De Pride wijzerplaat heeft een nieuw uiterlijk gekregen. De strepen staan nu dichter bij elkander en er is zelfs een analoge versie ontwikkelt. Door de wijzerplaat aan te passen kan je kiezen voor een ronde versie waarbij je nog 4 complicaties kan toevoegen. Uiteraard is de oude Pride wijzerplaat nog steeds aanwezig.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer