Appleweetjes

Glasscherven tonen nieuwe kleuren iPhone XR

Eerder wisten we al dat de opvolger van de iPhone XR in twee nieuwe kleuren gaat verschijnen. Er zal een nieuwe groene en lavendel kleur komen. Deze twee kleuren zullen de huidige koraal en blauwe kleur gaan vervangen. De andere kleuren zoals wit, zwart, geel, en rood (Product RED) blijven daarnaast beschikbaar.

Mark Gurman heeft op Twitter foto’s getoond van mogelijk het glas aan de achterkant van de nieuwe iPhone XR. Je ziet de kleuren lavendel, wit, groen, geel en zwart.

iPhone XR glasscherven

Op basis van deze glasscherven heeft MacRumors een nieuwe render van de iPhone XR laten maken. Hier zie je de volledig line up van de nieuwe iPhone XR zoals verwacht wordt.

Dankzij deze glasscherven krijg je een goede indruk van hoe de kleuren eruit zullen zien. De iPhone XR was de eerste iPhone sinds de iPhone 5C die beschikbaar was in diverse kleuren. Er wordt verwacht dat de opvolger van de iPhone XR een A13 processor gaat krijgen. De camera aan de achterkant zal dubbel worden uitgevoerd.

Rond september zal Apple de nieuwe iPhones voorstellen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer