Appleweetjes

Apple lanceert nieuwe 8-Core MacBook Pro met verbeterd toetsenbord

Apple verrast vandaag iedereen met de lancering van een nieuwe MacBook Pro. Apple noemt het zelfs de snelste Mac notebook ooit.

De MacBook Pro is voorzien van de 8ste of 9ste generatie Intel Core Processor. Het topmodel is zelfs voorzien van maar liefst acht cores. De nieuwe MacBook Pro is volgens Apple dubbel zo snel als een 4-Core MacBook Pro en 40 procent sneller dan een 6-Core MacBook Pro.

De verbeteringen van de MacBook Pro zijn vooral intern aanwezig. Aan het uiterlijk is er niets gewijzigd. Hoewel Apple er in het persbericht geen aandacht aan besteedt is de nieuwe MacBook Pro voorzien van een bijgewerkt toetsenbord. Het nieuwe toetsenbord is ontworpen met een nieuw materiaal. Dat zou volgens Apple minder problemen moeten opleveren. Sommige gebruikers ervaren diverse problemen met het toetsenbord dat gebruik maakt van het vlindermechanisme. Eerder zegde Apple al ‘Sorry‘ voor de diverse problemen die zijn ontstaan met het nieuwe type toetsenbord.

De nieuwe MacBook Pro is meteen beschikbaar. Prijzen beginnen vanaf 1999 euro.

Meer informatie vind je op de website van Apple.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer