Appleweetjes

Apple Pay nu beschikbaar in Luxemburg en Hongarije

Apple Pay breidt zich steeds verder uit in Europa. Vandaag is het mobiele betalingsplatform van Apple actief geworden in Luxemburg en Hongarije.

In Luxemburg wordt Apple Pay voorlopig alleen ondersteund door BGL BNP Paribas. Ook in Hongarije is de samenwerking met maar één bank namelijk door OTP Bank. Klanten van deze banken kunnen hun betaalkaart toevoegen aan de Wallet app. Het is niet geweten wanneer andere banken zullen volgen.

Ook elders is er goed nieuws voor Apple Pay. De dienst wordt vandaag in Australië verder uitgebreid met ondersteuning van de National Australia Bank. Meer en meer banken begrijpen dat hun klanten graag gebruik van Apple Pay wensen te maken en bieden ondersteuning voor het mobiele betalingsplatform.

Betalen met Apple Pay is bijzonder eenvoudig. Wanneer de betaalterminal van de handelaar contactloos betalen ondersteunt kan je ook met Apple Pay aan de slag. Wil je hier meer informatie over dan kan je dit vinden op onze speciale pagina: Waar kan je Apple Pay gebruiken?

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer