Appleweetjes

Apple lanceert aanvullende macOS 10.14.5 update

Apple heeft een aanvullende macOS 10.14.5 update uitgebracht. Deze update lost problemen op met de T2 beveiligingschip in de 15 inch MacBook Pro modellen van 2018 en 2019.

Volgens Apple moet deze update een firmware probleem oplossen dat betrekking heeft met de T2 chip. Wat voor specifiek probleem dat is deelt Apple niet mee. De aanvullende update verschijnt dan ook alleen maar voor Mac modellen met dit probleem.

Op 13 mei lanceerde Apple macOS 10.14.5.

Om deze update te installeren ga je naar Systeemvoorkeuren – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer