Appleweetjes

Apple nodigt pers uit voor WWDC 2019 Keynote

Apple heeft de pers uitgenodigd om aanwezig te zijn op de Keynote van WWDC 2019. Deze zal plaatsvinden op 3 juni 19:00 uur (onze tijd). De Keynote vindt plaats in San Jose, Californië in het McEnery Convention Center.

De Worldwide Developer Conference 2019 gaat van start op 3 juni tot en met 7 juni. WWDC is Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. Bij deze Keynote zal Apple iOS 13, tvOS 13, watchOS 6 en macOS 15 demonstreren. Dezelfde dag kunnen ontwikkelaars hiermee aan de slag.

Nieuwe hardware wordt er op deze Keynote niet verwacht. Al kan het best zijn dat Apple iets laat weten hoe de ontwikkelingen van de nieuwe Mac Pro vorderen.

Op Appleweetjes zullen we de ontwikkelingen van WWDC 2019 op de voet volgen. De Keynote begint op maandag 3 juni om 19:00 uur. We zullen die dag verslag uitbrengen van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer