Appleweetjes

Apple registreert maar liefst 11 nieuwe iPhone modellen

Er is weer nieuws rond de nieuwe iPhones. Apple heeft maar liefst 11 nieuwe iPhone modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

Denk nu maar niet dat er 11 nieuwe iPhones gaan verschijnen. De modelnummers zijn in feite verschillende configuraties voor de drie iPhones. Apple brengt namelijk de iPhone uit met verschillende frequentiebanden voor diverse landen. Sinds vorig jaar is daar ook nog een dual SIM iPhone bijgekomen.

De volgende modellen zijn geregistreerd bij de EEC: A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 en A2223.

Het is niet de eerste keer dat de EEC informatie lekt. Begin januari publiceerde deze nog de modelnummers van nieuwe iPads die pas enkele maanden later beschikbaar kwamen.

Apple zou rond september de opvolger van de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max uitbrengen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer