Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.3.1

Amper 2 weken na het uitbrengen van iOS 12.3 komt Apple met versie 12.3.1 voor iOS. De update focust zich vooral op het herstellen van kleine bugfixes.

Zo wordt er een probleem opgelost bij het maken of ontvangen van VoLTE oproepen. VoLTE is een techniek die bellen via het 4G netwerk mogelijk maakt. Het staat in feite voor Voice Over LTE. De geluidskwaliteit bij dergelijke gesprekken zijn opmerkelijk beter. Bovendien kan je tegelijk bellen en surfen via 4G dankzij een VoLTE.

Een andere bugfix dat met deze versie is hersteld is het feit dat je toch berichten van onbekende afzenders kon zien verschijnen in de gesprekslijst. Zelfs wanneer ‘Filter onbekende afzenders’ in het instellingen menu was ingeschakeld.

Als laatste lost de update het probleem op waarbij de link ‘Meld reclame’ bij bepaalde berichten van onbekende afzenders niet verscheen.

Om iOS 12.3.1 te downloaden ga je naar Instellingen – Algemeen -Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer