Appleweetjes

Apple neemt astma app onder hun hoede

Apple heeft het startup bedrijf Tueo Health in 2018 overgenomen. Het bedrijf is bekend omdat het werkt aan een app dat kinderen monitort voor een astma aanval tijdens hun slaap.

De CEO Bronwyn Harris en COO Anura Patil wijzigde eind 2018 op hun LinkedIn profiel hun werkgever naar Apple.

Het is nog onduidelijk welke plannen Apple heeft met deze overname. Apple investeert de laatste tijd wel vaker in diverse toepassingen die met gezondheid hebben te maken. De vacatures die het bedrijf heeft voor gezondheidstoepassingen blijft maar stijgen.

Tueo-Current-Sensor

Onlangs wist CEO Tim Cook in een interview nog te zeggen dat Apple’s grootste bijdrage aan de mensheid iets met gezondheid te maken zal hebben.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer