Appleweetjes

iOS 13 concept bevat alle bestaande geruchten

Het is nog een paar dagen wachten vooraleer Apple iOS 13 op WWDC 2019 zal voorstellen. Maar ontwerper Álvaro Pabesio kon niet wachten en ging aan de slag met al de bestaande geruchten over iOS 13. Zo ontwierp hij een concept met zijn ideeën over hoe iOS 13 eruit zou moeten zien.

Hij toont hoe de donkere modus volgens hem gaat werken. Je kan deze eenvoudig via het bedieningspaneel aan- of uitschakelen. Met een druk op de knop zullen alle applicaties naar een donkere modus overgaan.

Dark Mode

De mail applicatie zal onder iOS 13 grondig onder handen zijn genomen. Zo kan volgens de conceptmaker Siri het onderscheid maken tussen privé mails of werkgerelateerde mails. De mail app zou ook beter overweg kunnen met diverse bijlages en je kan mails zelfs digitaal ondertekenen.

Mail

Bij iMessage kan je een profiel maken. Je kan aangeven wie dit profiel mag zien of niet. Op die manier is iMessage weer helemaal mee met zijn tijd.

iMessage

Wil je nog meer van Álvaro Pabesio zijn concept over iOS 13 ontdekken dan kan je terecht op zijn pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer