Appleweetjes

Betaal nu je Coolblue aankopen met Apple Pay

Coolblue laat ons weten dat ze vanaf nu in België Apple Pay ondersteunen. Alle Belgische Coolblue klanten met Apple Pay kunnen vanaf nu hiermee betalen op de website, in de app en in de fysieke winkels.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België. Oorspronkelijk was de dienst enkel beschikbaar voor klanten van BNP Paribas Fortis of de dochterbanken Hello Bank! en Fintro. Maar ondertussen kunnen klanten van Monese en bunq hier ook mee aan de slag.

De optie om met Apple Pay te betalen verschijnt automatisch in de app of Safari wanneer je de producten wenst af te rekenen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer