Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met tweede beta van tvOS 12.4 en watchOS 5.3

Apple heeft voor ontwikkelaars de tweede beta uitgebracht voor tvOS 12.4 en watchOS 5.3. Deze beta’s verschijnen samen met de derde beta van iOS 12.4.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

We verwachten dat bij watchOS 5.3 en tvOS 12.4 het vooral om bugfixes gaan. Voorlopig zijn er nog geen vernieuwingen ontdekt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer