Appleweetjes

Zijn dit de eerste screenshots van iOS 13

We moeten nog enkele dagen wachten vooraleer Apple iOS 13 aan ons laat zien. Maar er zijn nu al enkele screenshots opgedoken van hoe de donkere modus in iOS 13 zal werken. 9To5Mac heeft deze van een anonieme bron in handen gekregen.

De donkere modus is in te schakelen via het bedieningspaneel. Wanneer deze is ingeschakeld kan je op het beginscherm opmerken dat er rond de dock een donkere achtergrond aanwezig is. Voor de rest valt er niets anders op te merken in het beginscherm. Echter wanneer je applicaties opent is de donkere modus duidelijker zichtbaar. De Muziek app heeft een volledige zwarte achtergrond gekregen.

Donkere modus - iOS 13

Ook bij het bewerken van een screenshot kan je opmerken dat de donkere modus actief is. In plaats van een lichtgrijze achtergrond wordt er gebruik gemaakt van een donkere achtergrond.

Naast de eerste screenshots van de donkere modus krijgen we ook de nieuwe Herinneringen app te zien. Deze app krijgt een nieuw hoofdscherm verdeeld over vier secties. Zo zie je meteen de taken die je vandaag nog moet realiseren, alle taken, geplande taken en de gemarkeerde taken.

Herinnering app - iOS 13

We wisten al eerder dat Apple werkte aan een nieuwe app die ‘Zoek mijn Vrienden‘ en ‘Zoek mijn iPhone‘ gaat samenvoegen. Nu blijkt dat deze app de naam ‘Zoek mijn’ zal krijgen. Er zijn voorlopig nog geen screenshots van deze app maar hoe het icoontje eruit zal zien weten we al wel.

Find My - iOS 13 icoon

Apple zal iOS 13 op maandag 3 juni om 19:00 uur demonstreren tijdens de WWDC 2019. Appleweetjes zal die dag uiteraard verslag uitbrengen van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer