Appleweetjes

Apple brengt nog een firmware update voor AirPort routers uit

Apple heeft nog een firmware update uitgebracht voor hun AirPort Extreme en AirPort Time Capsule basisstations met 802.11ac-ondersteuning.

Versie 7.9.1 lost 8 beveiligingsproblemen op. Eerder gaf Apple in een verklaring aan dat het stopt met de ontwikkeling van deze AirPort routers. Het bedrijf beloofde wel nog bugfixes en beveiligingsupdates uit te brengen indien het nodig was. Die beloofde maakt Apple blijkbaar waar.

Hoe je de firmware kan updaten lees je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer