Appleweetjes

De eerste banners hangen al voor WWDC 2019

Apple is druk bezig met het aanbrengen van decoraties op en rond het McEnery Convention Center in San Jose, Californië. Banners, vlaggen en posters worden op diverse plaatsen opgehangen.

Gisteren is de voorgevel van het congrescentrum nog voorzien van een stoffen bekleding met het ontwerp van een robot-emoji. Daarboven staat het opschrift “Dub Dub”. Die term wordt wel eens vaker gebruikt als bijnaam voor WWDC.

Achter het doek is speciale verlichting opgehangen. Dit creëert met de nacht een speciaal effect bij het neon stijl thema van dit jaar.

De Worldwide Developer Conference 2019 gaat van start op 3 juni tot en met 7 juni. WWDC is Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. Bij deze Keynote zal Apple iOS 13, tvOS 13, watchOS 6 en macOS 15 demonstreren. Dezelfde dag kunnen ontwikkelaars hiermee aan de slag.

Op Appleweetjes zullen we de ontwikkelingen van WWDC 2019 op de voet volgen. De Keynote begint op maandag 3 juni om 19:00 uur en we zullen die dag verslag uitbrengen van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer