Appleweetjes

Nieuwe ‘Shot on iPhone XS’ video zet vrouwelijke worstelaars in de kijker

Apple heeft een nieuwe video op zijn YouTube kanaal gepost dat volledig is gecreëerd met behulp van de iPhone XS. De video heeft de titel “Las Cholitas Voladoras”.

De Flying Cholitas zijn een vereniging van vrouwelijke worstelaars uit El Alto, Bolivia. Hun vaardigheden en creativiteit zorgen ervoor dat vrouwen in heel Bolivia hun culturele trots en artistieke expressie kunnen verkennen.

Als externe hulpmiddelen voor deze video werd er gebruik gemaakt van de Freefly Movi Cinema Robot stabilisator, ROV Mobile Motorized Slider, het rig- en lenzen systeem van Beastgrip en lenzen van Moment en Canon EF Prime. Als softwaretool werd de FILMic Pro app gebruikt.

Apple plaatst geregeld nieuwe video’s die zijn gemaakt met een iPhone.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer