Appleweetjes

Praat mee over WWDC 2019

Wil je meepraten over alle WWDC 2019 aankondigingen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Chat met andere Appleweetjes lezers tijdens de Keynote. Laat van je horen wat jij vindt wat er nog verbetert moet worden. Of deel je laaiende enthousiasme van een nieuwe functie. Kortom praat gezellig met andere Apple liefhebbers in onze chat. De deuren gaan open op maandag 3 juni vanaf 18:00 uur.

Zo volg je de WWDC 2019 live

De Keynote gaat van start op maandag 3 juni om 19:00 uur. Als liefhebber kan je deze Keynote absoluut niet missen. Er zijn diverse manieren om de livestream te volgen. Met behulp van Safari kan je terecht op de Events-pagina van Apple. Ook Windows of Android gebruikers kunnen met dezelfde link de Keynote live bekijken.

Heb je een Apple TV HD of Apple TV 4K dan kan je de Keynote bekijken via de Apple Events apps. Heb je die nog niet dan kan je deze downloaden via de App Store op de Apple TV. Ben je in het bezit van een Apple TV van de tweede of derde generatie dan kan je de Keynote bekijken via het speciale Events kanaal. Dit kanaal verschijnt automatisch zodat het meteen gebruiksklaar staat.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer