Appleweetjes

Apple deelt cadeaus uit aan WWDC bezoekers

Straks gaat WWDC 2019 van start maar zoals gebruikelijk begint de check-in een dag op voorhand. Degene die hun WWDC badge ondertussen hebben ontvangen kregen van Apple nog een goodiebag met leuke spulletjes.

Zo zit er in de tas naast hun WWDC badge een omkeerbaar vestje en een assortiment van magnetische pinnen met een Apple thema. Talentvolle jonge ontwikkelaars die het zogenaamde scholarships hebben gewonnen ontvangen nog een speciaal t-shirt.

Tim Cook was de eerste uren aanwezig bij de check-in om de WWDC bezoekers te begroeten.

Ontwikkelaar Jake van Cisco toont de inhoud van zijn tas
WWDC: Vest & badges
Ontwikkelaar Melvin Tan deelde deze foto.
WWDC: Vest, badges & T-shirt
Erik Martin kreeg in zijn pakketje het scholarships t-shirt.

Wil je straks meepraten over alle WWDC 2019 aankondigingen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Chat met andere Appleweetjes lezers tijdens de Keynote. Laat van je horen wat jij vindt wat er nog verbetert moet worden. Of deel je laaiende enthousiasme van een nieuwe functie. Kortom praat gezellig met andere Apple liefhebbers in onze chat. De deuren gaan open op maandag 3 juni vanaf 18:00 uur.
Meer informatie vind je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer