Appleweetjes

Apple Pro XDR: de terugkeer van een Apple scherm

Apple komt gaat terug een eigen scherm lanceren na jaren afwezigheid hiervan. De Apple Pro XDR is een 32 inch LCD scherm met een 6K resolutie. Het scherm biedt ondersteuning voor geavanceerde HDR. De maximale resolutie bedraagt 6016 x 33384 pixel.

Apple benadrukt dat de helderheid van dit scherm bijzonder hoog is, namelijk 1000 nits. Erg handig is dat je het toestel op eendere welke manier kan kantelen. Je kan het zelfs in een verticale stand zetten.

De prijs voor de Apple Pro XDR zal 4999 bedragen. Dat is exclusief de voet want daarvoor moet je nog eens 999 dollar extra betalen. Het scherm zal in de herfst beschikbaar zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer