Appleweetjes

Dit is de volume indicator onder iOS 13

Eerder schreven we nog dat de volume indicator onder iOS 13 zal veranderen. Hoe deze exact ging werken was nog niet geweten. Maar nu de beta versie van iOS 13 uit is kunnen we aan de slag gaan.

De nieuwe volume indicator verschijnt in de linkerbovenhoek. In het begin is het nog een grote indicator maar al snel wordt deze veel smaller. Wanneer je de iPhone in landscape mode gebruikt dan zal de indicator in het midden van het scherm verschijnen.

Bovendien kan je de indicator ook op het scherm regelen van zodra deze zichtbaar is.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer