Appleweetjes

Dit is ongeveer de nieuwe volume indicator van iOS 13

De volume indicator van iOS is bij vele niet populair. Wanneer je het geluid regelt dan verschijnt de volume indicator midden in het scherm. Zeer vervelend wanneer je net een game aan het spelen bent. Maar gelukkig zal deze indicator in iOS 13 een heel stuk subtieler worden weergegeven.

Hoe Apple het probleem moet oplossen dat weten ze zelf nog niet goed. Op onderstaande screenshot zie je één van de mogelijkheden. Maar de uiteindelijke indicator zal toch nog een stuk smaller zijn en zich waarschijnlijk in de linkerbovenhoek bevinden. Deze indicator was intern begin maart door Apple getest maar is uiteindelijk niet door iedereen goedgekeurd.

Volume indicator iOS 13

Vandaag is er nog een nieuwe screenshot gelekt van Ben Geskin. Het gaat om de Herinneringen-app op de iPhone in de donkere modus. Eerder zagen we al een dergelijke screenshot van deze app voor de iPad.

Herinneringen app - iOS 13 donkere modus

Vanavond gaat de Keynote van start om 19:00 uur. Op Appleweetjes zullen we de ontwikkelingen van WWDC 2019 op de voet volgen en een uitgebreid verslag geven van al het belangrijke nieuws. Wil je meepraten over alle ontwikkelingen? Dat kan via onze chat.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer