Appleweetjes

App Store, Apple Music en Mac App Store kampen met problemen [opgelost]

Apple laat via hun status pagina weten dat de diensten zoals App Store, Apple Music, Mac App Store en Radio tijdelijk problemen ondervinden. Sommige gebruikers kunnen dus hinder ondervinden als ze één van deze diensten willen gebruiken.

Apple onderzoekt momenteel het probleem. De eerste meldingen begonnen rond 14:00 uur. Het is nog niet geweten wanneer Apple de problemen kan oplossen.

Update: Omstreek 17:13 uur heeft Apple de problemen opgelost. Alle diensten werken terug zonder problemen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer