Appleweetjes

Deze Apple Watch modellen zijn geschikt voor watchOS 6

Apple heeft op de jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) een voorsmaakje gegeven van watchOS 6. Het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch komt pas in het najaar uit. Maar welke Apple Watch modellen komen in aanmerking voor deze update? Wij zochten het voor je uit.

Alle modellen uitgezonderd…

Het goede nieuws is dat elke Apple Watch uitgezonderd de originele Apple Watch Series 0 in aanmerking komt voor deze update. Dat betekent dat praktisch elk Apple Watch model in aanmerking komt voor deze update.

Dit zijn de Apple Watch modellen die in het najaar watchOS 6 zullen krijgen:

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

Een kleine kanttekening is wel dat niet alle nieuwe functies van watchOS 6 beschikbaar zullen zijn op oudere modellen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer