Appleweetjes

Deze iPads zijn geschikt voor iPadOS 13

Apple heeft op de jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) een voorsmaakje gegeven van iPadOS 13. Het nieuwe besturingssysteem voor de iPad komt pas in het najaar uit. Maar welke iPads komen in aanmerking voor deze update? Wij zochten het voor je uit.

Niet elke iPad met iOS 12 krijgt deze update

Net zoals het geval is met de iPhone zal Apple met de iPad ook enkele modellen niet meer voorzien van deze update. De originele iPad Air en iPad mini 2 werden vorig jaar nog voorzien van iOS 12 maar hoeven dit jaar niet te rekenen op een update.

Dit zijn de toestellen die in het najaar wel iPadOS 13 zullen krijgen:

  • 12,9 inch iPad Pro
  • 11 inch iPad Pro
  • 10,5 inch iPad Pro
  • 9,7 inch iPad Pro
  • iPad (6de generatie)
  • iPad (5de generatie)
  • iPad mini (5de generatie)
  • iPad mini 4
  • iPad Air (3de generatie)
  • iPad Air 2

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer