Appleweetjes

Deze iPhones zijn geschikt voor iOS 13

Apple heeft op de jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) een voorsmaakje gegeven van iOS 13. Het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone en iPod komt pas in het najaar uit. Maar welke iPhones komen in aanmerking voor deze update? Wij zochten het voor je uit.

Niet elke iPhone met iOS 12 krijgt deze update

Met de komst van iOS 12 kon nog elk apparaat met iOS 11 geüpdatet worden. Dat is nu echter niet meer het geval. De iPhone 5S, iPhone 6 en iPhone 6 Plus krijgen geen update naar iOS 13. Ook de 6de generatie van de iPod touch moet niet rekenen op deze update.

Dit zijn de toestellen die in het najaar wel iOS 13 zullen krijgen:

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S Plus
 • iPhone SE
 • iPod touch (7de generatie)

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer