Appleweetjes

SoundCloud lanceert streamingdienst Go+ in België

SoundCloud heeft zijn streamingdienst SoundCloud Go+ in België gelanceerd. Daarmee is deze streamingdienst nu beschikbaar in 14 landen.

Via SoundCloud Go+ hebben muziekfans toegang tot de grootste en meest diverse catalogus die ooit is samengesteld. SoundCloud Go+ omvat meer dan 200 miljoen originele tracks, dj-sets, remixes en ander materiaal van ruim 20 miljoen artiesten.

De streamingdienst is beschikbaar via de bestaande SoundCloud-apps voor iOS of Android. Er is zelfs een webplayer voorzien. Gebruikers kunnen zich inschrijven voor een gratis 30-daagse proefversie van SoundCloud Go+, daarna is een maandelijks abonnement vereist: SoundCloud Go+ kost € 9,99 per maand. Maar wanneer je je registreert via de iOS app betaal je € 12,99. Een jammerlijke trend doordat Apple 30 procent vraagt voor in app aankopen. Apple gebruikers kunnen die toeslag vermijden door zich te registeren op de website van Soundcloud.

Muziekfans die zich ook abonneren op SoundCloud Pro Unlimited, het premium-abonnement voor auteurs, kunnen een SoundCloud Go+ abonnement nemen voor de helft van de prijs. Ze profiteren zo van alle voordelen van SoundCloud Go+ en kunnen SoundCloud integreren met gerenommeerde dj-software, waaronder Serato, Pioneer DJ, Native Instruments en meer.

Daarnaast blijft de gratis versie van SoundCloud gewoon beschikbaar en zal ze voortaan ondersteund worden door advertenties.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer