Appleweetjes

Happy Cow is de app voor veggies

Steeds meer en meer mensen worden vegetariër. Supermarktketens spelen hier al slim op in en breiden hun gamma voor vegetariërs en veganisten steeds meer uit door vlees te vervangen met plantaardige alternatieven. Maar ook apps zoals Happy Cow kunnen veggies helpen.

In Nederland leven er volgens de laatste cijfers een klein miljoen vegetariërs en ook in België zet die trend zich door. Maar liefst zeven procent van de Belgen eet nooit vlees en 16 procent eet geregeld vegetarisch. Acties zoals ‘Try Vegan‘ hebben dan ook gigantisch veel succes.

Maar vegetariërs en veganisten hebben het toch nog wel moeilijk om een goed restaurant te zoeken. In een traditioneel restaurant weet men meestal niet goed wat men moet doen. De keuze is veel te beperkt en de prijs voor minder op je bord blijft hetzelfde. Hetzelfde geldt voor al die bezorgrestaurants. Het is paniek in de keuken wanneer iemand iets veggie bestelt.

Happy Cow - Gent

Gelukkig is er een iPhone app die te hulp kan bieden. Happy Cow is de app voor vegetariërs, veganisten en al de mensen die dit eens graag willen proberen. De app helpt je zowel in het binnen- als buitenland om op zoek te gaan naar leuke restaurants. Je ziet meteen in een oogopslag of een restaurant veggie vriendelijk is of niet. Desnoods kies je voor een volledig vegan restaurant. De keuze ligt volledig bij jouw. Met behulp van reviews weet je meteen of het restaurant een bezoekje waard is of niet. Uiteraard kan je zelf ook een review neerschrijven zodat je andere kan helpen bij het maken van hun keuze.

Happy Cow - Recollets

Wil je dus vaker vegan gaan eten dan is de Happy Cow app onmisbaar. De app wordt in meer dan 180 landen gebruikt en kost 4,49 euro.

[appstore id=”435871950″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer