Appleweetjes

Uitzonderlijke kortingen bij Switch door hun Stock Move

Met 28 winkels over heel België is Switch één van de grootste Apple Premium Resellers van het land. Switch heeft een uitgebreid aanbod aan Apple producten en accessoires.

Vanwege de verhuis van hun magazijn kan je genieten van uitzonderlijke kortingen tot wel 359 euro. Dus wou je net een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple Watch kopen dan kan je best eens een kijken nemen bij de stock voorraad van Switch. Wees wel snel want deze actie loopt tot en met 23 juni 2019.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer