Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.3.2 voor de iPhone 8 Plus

Apple lanceerde iOS 12.3.1 op 24 mei maar met die update waren nog niet alle problemen opgelost. iPhone 8 Plus gebruikers hadden nog geregeld problemen wanneer ze een portretfoto namen. Het gebeurde geregeld dat er een foto werd genomen zonder diepte effect. Die problemen zijn met iOS 12.3.2 volledig opgelost.

Deze update is enkel en alleen beschikbaar voor de iPhone 8 Plus.

Om iOS 12.3.2 te downloaden ga je naar Instellingen – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer