Appleweetjes

Hier zijn de nieuwe iOS 13 wallpapers

Bij een nieuwe iOS versie horen nieuwe wallpapers. Kan je niet wachten tot wanneer iOS 13 officieel uitgebracht wordt maar wil je toch één van de nieuwe wallpapers gebruiken? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Je hoeft zelfs helemaal geen beta van iOS 13 in je bezit te hebben.

Hieronder vind je alle nieuwe wallpapers van iOS 13. Als je goed kijkt dan zie je eerst de donkere versie met daarnaast de lichte versie van de wallpaper. Eén van de belangrijkste nieuwe functies in iOS 13 is de donkere modus. Tussen die modi kan er automatisch geschakeld worden en daar hoort uiteraard een passende wallpaper bij.

Wil je een wallpaper gebruiken. Klik dan op één van de gewenste wallpapers om deze te openen in de volledige resolutie. Tik daarna op je iPhone of iPad op de wallpaper en hou je vinger een klein momentje hierop. Er verschijnt een menu waar je kan kiezen om de afbeelding te bewaren. De opgeslagen wallpaper kan je daarna terugvinden in de Foto app. Tik in de Foto app op de wallpaper en vervolgens op de deelknop linksonder. Bij de deelfuncties tik je vervolgens op ‘Gebruik als achtergrond’.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer