Appleweetjes

Vermijd ecoboetes tijdens je autovakantie met de Green-Zones app

Ga je binnenkort met de auto op vakantie dan kan de Green-Zones app wel eens goed van pas komen. In veel Europese steden gelden er diverse milieuzones. Per land verschillen de regels en het is niet zo eenvoudig om deze wildgroei van milieuvoorschriften te kennen. Gelukkig kan de Green-Zones app je hierbij helpen. 

De functionaliteit van deze app is gebaseerd op drie verschillende soorten gegevens. De kaartgegevens van de milieuzones, de regels van van de milieuzones en het gebruikte voertuigtype. Voor de eerste twee gegevens zal de app zorgen dat deze steeds up to date zijn. Je hoeft dus enkel alle nodige technische gegevens van je voertuig in te geven. Vervolgens gaat de app aan het werk en kan je eenvoudig de toegangsstatus van je voertuig in een specifieke zone opzoeken. 

Green-Zones app

Voor je autovakantie kan je dus op voorhand bekijken of je voertuig wel of niet is toegelaten in bepaalde regio’s. Indien er eventueel een milieusticker nodig is dan kan je deze meteen dankzij de app aankopen. Zo voorkom je onnodige boetes. 

[appstore id=”1279719525″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer