Appleweetjes

Apple Pay nu beschikbaar in Nederland

Nederlanders hebben er al een tijdje op moeten wachten. Maar vandaag is het zover. De betaaldienst Apple Pay is nu eindelijk actief in Nederland.

Een kleine kanttekening is echter wel dat de lancering enorm beperkt is. Enkel klanten van de ING bank kunnen Apple Pay activeren. Het is niet geweten wanneer andere banken in Nederland deze betaaldienst ook zullen ondersteunen.

De ING bank had een tijdje geleden al gemeld om Apple Pay in de nabije toekomst te gaan ondersteunen. De bank heeft hun site aangepast om klanten stap voor stap uit te leggen hoe ze deze betaaldienst kunnen instellen.

Dankzij deze pagina weet je meteen waar je kan betalen met Apple Pay.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer