Appleweetjes

Nieuwe ‘Shot on iPhone XS’ video geeft je tips voor betere portrait foto’s

Apple heeft een nieuwe video op zijn YouTube kanaal gepost dat volledig is gecreëerd met behulp van de iPhone XS. In de video krijg je enkele tips om betere portrait foto’s te maken van fotojournalist Christopher Anderson.

De video is uiteraard in de portrait mode opgenomen en kan het best bekeken worden op de iPhone. Anderson geeft diverse tips. Zo houdt hij rekening met het licht en tracht interessante achtergronden te vinden bij het maken van zijn foto’s.

Nabewerking vindt hij uitermate belangrijk en de ingebouwde tools van Apple gebruikt hij regelmatig om het contrast en de verlichting aan te passen.

Apple plaatst geregeld nieuwe video’s in hun reeks ‘Shot on iPhone XS’.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer