Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vierde beta van iOS 12.4

Apple heeft voor ontwikkelaars de vierde beta uitgebracht voor iOS 12.4. De eerste beta hiervan verscheen op woensdag 15 mei. Vijf dagen later was het al de beurt voor een tweede beta. De derde beta hiervan werd op dinsdag 28 mei uitgebracht.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Tot nu toe is niet geweten wat de verbeteringen zijn in deze beta. Waarschijnlijk heeft iOS 12.4 enkele nieuwe functies voor de Apple Card. De lancering van deze kredietkaart staat normaal gezien gepland voor deze zomer.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer