Appleweetjes

Apple lanceert Logic Pro X 10.4.5

Apple heeft net een update voor Logic Pro X uitgebracht. De update bevat diverse optimalisaties voor de nieuwe Mac Pro.

Logic Pro X is de professionele muzieksoftware van Apple en biedt alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. Volgens velen wordt het beschouwd als het meest complete muziekprogramma op de markt.

Deze nieuwe versie van Logic Pro heeft ondersteuning voor maximaal 56 verwerkingsthreads bij de nieuwe Mac Pro. Apple gebruikte deze versie van Logic Pro X op de WWDC 2019 bij de voorstelling van de Mac Pro.

Naast de ondersteuning voor de Mac Pro heeft Apple het aantal sporen en kanalen verder uitgebreid. Verder is het nu mogelijk om te filteren op looptype in de loopbrowser en er kunnen gelijktijdig meerdere loops aan het project worden toegevoegd. Daarnaast reageert Logic Pro X sneller in grote sessies in de Mixer en de Event List.

De update van Logic Pro X is beschikbaar als een gratis update in de Mac App Store.

[appstore id=”634148309″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer