Appleweetjes

Apple registreert maar liefst 7 nieuwe Macs

Apple heeft maar liefst 7 nieuwe Mac modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

Het is niet de eerste keer dat de EEC informatie lekt. Begin januari publiceerde deze nog de modelnummers van nieuwe iPads die pas enkele maanden later beschikbaar kwamen. Ook in mei lekte de EEC 11 modelnummers voor de nieuwe iPhones. Nu zijn er 7 modelnummers verschenen met de melding ‘Portable personal computers’.

Macs-2019-EEC

Het gaat om de volgende modelnummers: A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, A2251. Denk nu maar niet dat er 7 nieuwe Macs gaan verschijnen. De modelnummers zijn in feite verschillende configuraties voor de Mac. De vraag is echter welke Mac krijgt binnenkort een update.

De MacBook Pro heeft vorige maand nog een update gekregen. De MacBook Air is volledig vernieuwd sinds oktober 2018. Misschien gaat om de nieuwe 16 inch MacBook Pro. Deze MacBook Pro zal een compleet nieuw ontwerp krijgen. Maar er wordt over het algemeen wel verwacht dat deze nieuwe MacBook Pro pas op het einde van het jaar gelanceerd zou worden.

Dan blijft de 12 inch MacBook nog over. Deze Mac wacht al het langst op een update. Het huidige type dateert van juni 2017. De kans is dus reëel dat deze MacBook binnenkort een update zal krijgen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer